ACCIDENT GRAV. O mașină s-a răsturnat pe Transalpina

Doi tineri, soț și soție, în vârstă de 28 și 26 de ani, au fost grav răniți, marți, după ce s-au răsturnat cu mașina pe Transalpina, la locul accidentului intervenind salvamontiștii, fiind trimis și un elicopter SMURD.

Potrivit News.ro  salvamontiștii au intervenit pe Transalpina, în zona Văii Lotrului, unde o mașină de teren în care se aflau două persoane, soț și soție din Timișoara, a ieșit de pe drumul principal și s-a răsturnat pe un teren accidentat.

”Este vorba despre o mașină de teren în care se aflau două persoane. Au luat-o pe un teren accidentat, ieșind de pe șoseaua principală, iar la un moment dat s-au răsturnat cu autoturismul de câteva ori, până în drum. Ambii sunt răniți. Noi, cei de la Salvamont, am fost în echipajul de primă urgență, i-am scos din mașină și au fost transportați la spital. Unul a fost preluat de Ambulantă, iar celălalt de elicopterul SMURD”, a declarat Ioan Dodenciu.

Potrivit acestuia, la locul accidentului au sosit mai multe ambulanțe de la Petroșani și din județul Vâlcea, precum și elicopterul SMURD.
Ambii tineri au suferit multiple plăgi și traumatisme, a adăugat sursa citată.

loading...
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

traduceri autorizate Iasi
body-uri bumbac copii
inchiriere cabina foto
realizare site web
all night escort amsterdam - transport auto germania romania
cazare eforie nord

body-uri bumbac bebelusi
usi de garaj Calarasi
inchirieri apartamente Iasi
cabinet kinetoterapie Bucuresti