Acest Mercedes vechi, are peste 500.000 de kilometri la bord! Cât credeți că valorează?

Un Mercedes 200 din 1978 se vinde cu 15.000 de euro, insa povestea masinii este una speciala. Ba chiar mai mult, proprietarul spune ca masina face parte din istoria orasului Milano.

Masina este un fost taxi ce s-a retras anul acesta, iar proprietarul vrea sa o vanda. Mercedesul este ultimul taxi galben din istoria orasului Milano, care in 1993 a dat o lege prin care spunea ca toate taxiurile sa fie albe. Practic toti soferii care si-au inregistrat masini noi in orasul Milano in ultimii 25 de ani au fost obligati sa isi cumpere autovehicule albe, astfel incat proprietarii de masini galbene au ramas din ce in ce mai putini.

In ultimii ani mai ramasesera doua taxiuri galbene in Milano, insa celalalt proprietar, ce avea un Fiat din 1993, a vandut masina anul trecut unui colectionar, astfel ca proprietarul taxiului a ramas singurul cu masina galbena.

Un Mercedes din 1978 costa in jur de 2-3000 de euro, insa exista si modele intretinute exceptional de colectionari, ce se ridica la 10.000 de euro, poate si mai mult.

Sursa: protv

loading...
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

traduceri autorizate Iasi
body-uri bumbac copii
inchiriere cabina foto
realizare site web
all night escort amsterdam - transport auto germania romania
cazare eforie nord

body-uri bumbac bebelusi
usi de garaj Calarasi
inchirieri apartamente Iasi
cabinet kinetoterapie Bucuresti