Alimentul consumat zilnic de toată lumea dar care însă ucide milioane de oameni în fiecare an!

Legătura dintre consumul unui aliment folosit zilnic și bolile de inimă a fost confirmat acum, acest lucru fiind însă făcut public de peste 60 de ani.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că zahărul ne îngraşă şi ne distruge dinţii. Recent, însă, numeroase cadre medicale au tras un semnal de alarmă, afirmând că această plăcere dulce reprezintă mai mult decât „calorii goale”. Acesta fiind de fapt o veritabilă toxină şi întâia cauză a afecţiunilor grave ale lumii industrializate. „Zahărul ucide”, acesta este mesajul specialiştilor.

Aire Schidt de la Universitatea din California este autorul studiului care făcea conexiunea dintre consumul de zahăr şi bolile inimii. El a confirmat faptul că zaharurile naturale care se găsesc într-o varietate de surse, cum ar fi laptele şi fructele. Acestea nu reprezintă o problemă importantă pentru organism.

Aire Schidt a precizat faptul că doar consumul de îndulcitori artificiali şi al alimentelor procesate cauzează boli grave ale inimii.

Obezitatea, hipertensiunea și diabetul de tip II  sunt alte câteva afecţiuni provocate de consumul de zahăr.

Limita consumului de zahăr este recomandată la doar 6 lingurițe de zahăr sau 100 calorii de zaharuri pentru femei și 9 lingurițe sau 150 calorii de zaharuri pentru bărbați.

loading...
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

traduceri autorizate Iasi
body-uri bumbac copii
inchiriere cabina foto
realizare site web
all night escort amsterdam - transport auto germania romania
cazare eforie nord

body-uri bumbac bebelusi
usi de garaj Calarasi
inchirieri apartamente Iasi
cabinet kinetoterapie Bucuresti