Ce a adus 2017 sănătății? Într-un singur cuvânt: MULTE!

Poate vă întrebați ce a adus 2017 sănătății? Cu ce s-a îmbunătățit medicina? Vă pot spune ca 2017 a adus multe! S-au făcut pași mari făcuți în îngrijirea diabetului în 2017(vezi aici) și nu numai.

Îmbunătățirea sănătății inimii

Boala de inima este o preocupare semnificativa pentru persoanele cu diabet zaharat. Noi cercetări au sugerat că utilizarea pe termen lung a metforminului ar putea reduce riscul bolilor de inimă la persoanele cu diabet zaharat de tip 1. Alte medicamente au fost asociate cu un risc redus de boli cardiace la persoanele cu diabet zaharat de tip 2. Acestea includ Jardiance, Invokana și Victoza.

„Boala cardiovasculară este cea mai fatală și mai costisitoare complicație a diabetului zaharat și un număr de studii recente au arătat că anumite medicamente au, de asemenea, un efect protector puternic împotriva bolilor cardiovasculare la persoanele cu risc crescut pentru aceasta”, a spus Cefalu.

 

Îmbunătățirea nivelului de zahăr din sânge la femeile gravide cu diabet zaharat de tip 1

Una dintre cele mai promițătoare utilizări ale tehnologiei CGM a devenit evidentă prin publicarea rezultatelor unui studiu internațional al femeilor cu diabet zaharat tip 1 care purtau dispozitivele în timpul sarcinii. Femeile cu diabet zaharat de tip 1 trebuie să-și gestioneze foarte bine glicemia în timpul sarcinii, deoarece nivelurile ridicate de zahăr din sânge sunt asociate cu defecte congenitale și alte complicații ale sarcinii.

Acest studiu a ajutat la a arata ca mamele si bebelusii fac mai bine atunci cand mama [cu diabet zaharat de tip 1] are un CGM „, a spus Kowalski. Studiul a fost publicat în The Lancet.

Viteza insulinei

Novo Nordisk a primit aprobarea FDA pentru o nouă insulină numită Fiasp. Această insulină începe să funcționeze în aproximativ 2,5 minute. În prezent, Novolog, un alt produs de la Novo Nordisk, durează aproximativ cinci până la 10 minute pentru a începe să lucreze.

Conștientizarea costurilor și creșterea gradului de acoperire

Costul insulinei a trecut recent sub semnul întrebării, deoarece costul unei insuline sa triplat în aproximativ un deceniu. Senatorul Bernie Sanders , I-Vt., A adus prima problema în timpul campaniei prezidențiale din 2016. ADA a inițiat o campanie numită „Make Insulin Affordable” și lucrează cu membrii Congresului pentru a acorda mai multă atenție problemei.

Aflați mai multe despre diabetul zaharat de la Institutul Național de Diabet din SUA și bolile digestive și renale .

loading...
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

traduceri autorizate Iasi
body-uri bumbac copii
inchiriere cabina foto
realizare site web
all night escort amsterdam - transport auto germania romania
cazare eforie nord

body-uri bumbac bebelusi
usi de garaj Calarasi
inchirieri apartamente Iasi
cabinet kinetoterapie Bucuresti