Cei trei bărbați care au ținut o fetiță de 14 de ani captivă timp de 5 zile, obligând-o să consume droguri și forțând-o să facă sex cu 20 de persoane, se confruntă cu închisoare acum

Trei bărbați au ținut o fetiță de 14 de ani captivă timp de 5 zile, obligând-o să consume droguri și forțând-o să facă sex cu 20 de persoane, se confruntă cu închisoare acum.

Fata a fost salvată de poliție când au găsit-o încercând să se arunce de pe o fereastră. În vârstă de 14 ani, fata purta doar lenjeria intimă în timpul încercării de evadare. Inculpații Jake Cairns, Brandon Sharples și Jack McInally au ținut-o captivă în casă timp de 5 zile.  Aceștia  au fost arestați și sunt găsiți vinovați de infracțiunea de exploatare sexuala asupra unui minor.

Cairns, de 21 de ani, din Coventry, Anglia, a fost găsit în plus față de ceilalți vinovat pentru aranjarea exploatării sexuale și de luarea și distribuirea de imagini indecente ale copilei.

Sharples de 20 de ani și McInally de 21 de ani, nu au o sentință fixă, urmând să fie condamnați astăzi la Curtea Coroanei din Birmingham.

Fata adolescentă a dispărut dintr-o casă a unei rude din Coventry și informațiile aduse de familia acesteia a condus poliția la locația unde fata a fost sechestrată.
Ancheta a arătat că Cairns a făcut fotografii explicite ale adolescenților și le-a postat pe un site pentru adulți numit Viva Street.

Detectivii au găsit o adresă de e-mail care leagă Cairns de anunț.

Fața fetei nu era vizibilă, dar o fotografie conținea un colier distinct pe care poliția îl confiscase de la locul faptei, deducând că persoana din poze era victima anchetei.

În plus, ADN-ul descoperit pe o pătură într-o cameră, unde a fost forțată să facă sex, s-a dovedit a proveni din cinci surse diferite, inclusiv Cairns.

Cairns a negat inițial cunoașterea fetei, dar și-a schimbat povestea după ce a fost identificat în timpul unei proceduri de identificare, iar anchetele financiare au arătat că plătea pentru anunțul Viva Street prin propriul său cont bancar.

Acum, după ce judecătorul i-a găsit vinovați, se pot aștepta la un termen lung de închisoare.

loading...
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

traduceri autorizate Iasi
body-uri bumbac copii
inchiriere cabina foto
realizare site web
all night escort amsterdam - transport auto germania romania
cazare eforie nord

body-uri bumbac bebelusi
usi de garaj Calarasi
inchirieri apartamente Iasi
cabinet kinetoterapie Bucuresti