După 9 luni de muncă în Israel și 5.000 de Euro strânși, acest român a rămas cu absolut NIMIC după ce bagajul lui a fost pierdut în Aeroportul Otopeni!

După 9 luni de muncă în Israel și 5.000 de euro strânși, un bărbat din Gorj a rămas fără absolut nimic după ce bagajul lui unde avea această sumă de bani s-a rătăcit în aeroportul Otopeni!  După 3 zile bagajul i-a fost returnat, dar fără suma de bani pe care omul susținea că o avea înăuntrul geamantanului.

Acum, si-a luat un avocat in speranta ca isi va recupera paguba. Barbatul a lucrat in constructii in Israel in baza unui contract obtinut prin Ministerul Muncii. Timp de noua luni a pus ban pe ban in speranta ca in tara va face ceva cu suma stransa. Greseala lui a fost insa ca a lasat banii – 5.000 de euro – in bagajul de cala, care s-a ratacit, potrivit stirileprotv.ro.

Alin Marica, reclamant: „M-au bagat prin filtrele alea de nu stiu cate ori ca nu am mai avut timp sa ii scot. Cand a plecat bagajul l-au oprit ei, in avion nu a mai ajuns.”

Reporter: „Acolo, la control nu v-au intrebat ce aveti in bagaj, ce e cu banii?”

Alin Marica: „Nu, nici nu mi au desfacut folia de pe el sau ce e cu banii.”

Barbatul a primit geamantanul trei zile mai tarziu. Lipseau o lampa pe gaz si suma de 5.000 de euro. Colegii spun ca l-au vazut cand a pus banii in bagaj. Cu martori si un avocat, omul vrea sa isi caute dreptatea in instanta si a dat in judecata compana aeriana, dar si aeroportul Otopeni.

Florinela Popescu, avocat: „Sunt mari sanse ca banii sa fie disparuti la noi, avand in vedere ca i-au confirmat ca i-au desfacut bagajul. Cand a venit cu bagajul i-a spus vedeti ca v-a fost desfacut bagajul si v-a fost luata acea lampa pe gaze. De unde stia baiatul de la curierat, ca el doar este un simplu agent.”

Alin Marica, reclamant: „Am facut depresie si nu mai gandeam deloc, nici somn nu mai aveam noaptea. Ca orice om, cand vii cu ceva bani de acolo iti faci ceva planuri.”

Reprezentantii aerportului spun ca barbatul ar fi trebuit sa declare ca avea valori in bagaj.

Valentin Iordache, purtator de cuvant al companiei Aeroporturi Bucuresti: „Faptul ca nu se transporta bunuri de valoare in bagajul de cala, asta este mentionata clar in bilet. La pierderea unui bagaj de o companie aeriana aeroportul nu are nicio atributie in ceea ce priveste procesarea bagajelor si singura responsabilitate este a transportatorului.”

Sotia barbatului e somera, iar omul disperat isi cauta acum si el de lucru.

loading...
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

traduceri autorizate Iasi
body-uri bumbac copii
inchiriere cabina foto
realizare site web
all night escort amsterdam - transport auto germania romania
cazare eforie nord

body-uri bumbac bebelusi
usi de garaj Calarasi
inchirieri apartamente Iasi
cabinet kinetoterapie Bucuresti