Echipa națională de handbal a României a obţinut a patra victorie în meciul cu Angola menţinându-şi poziția pe primul loc!!

Echipa națională de handbal a României a câştigat meciul cu Angola, scor 27-24, al patrulea joc din Grupa A al tricolorelor.

Potrivit adevarul.ro, România a câştigat meciul cu Angola la trei goluri diferenţă şi se menţine pe primul loc în Grupa A înaintea ultimei runde.

Tricolorele au început meciul într-o viteză inferioară şi s-au văzut la un moment dat conduse de Angola chiar cu patru loluri, 12-8 în favoarea naţionalei africane.

România a reuşit cumva să egaleze până la pauză, scor 14-14, dar n-a reuşit să se desprindă în partea a doua, când avantajul a alternat de la o echipă la alta.

Până la urmă, finalul a aparţinut selecţionatei antrenate de Martin Ambros, care s-a impus cu 27-24.La scorul de 23-23 în scenă a intrat Cristina Neagu, menajată pe o bună porţiune din partea a doua.

Vedeta naţionalei noastre a rezolvat meciul cu patru goluri la rând! Pentru România au marcat Neagu 7 goluri, Udriştioiu 4, Geiger 4, Pintea 3, Elisei Ardean 3, Florianu 3, Buceschi 2, Dragut 1, iar de la Angola s-au remarcat Guialo şi Cazanga, ambele cu câte 7 reuşite.

În urma acestui succes, România acumulează maxim de puncte – 8.Cum Franţa n-a câştigat meciul din această seară cu Spania (25-25), România nu mai poate pierde primul loc în grupă şi va juca împotriva locului patru din grupa B în optimile de finală.

loading...
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

traduceri autorizate Iasi
body-uri bumbac copii
inchiriere cabina foto
realizare site web
all night escort amsterdam - transport auto germania romania
cazare eforie nord

body-uri bumbac bebelusi
usi de garaj Calarasi
inchirieri apartamente Iasi
cabinet kinetoterapie Bucuresti