Horoscopul Zilei, 16 august 2017. Trei zodii sunt în impas! Află care sunt acestea!

LEU
O să ieşiţi mai des în lume, poate şi pentru că sunteţi în vacanţă, invitaţi pe la evenimente şi o să refaceţi grupul cu care ieşiţi în timpul liber. Vi se deschid noi perspective în afaceri şi o să câştigaţi bani, prestigiu, un loc mai sus în carieră, e momentul afirmării – profitaţi de ocazie.

FECIOARĂ
O invitaţie la o cafea, se pare că i-aţi lipsit unei persoane şi o să luaţi o decizie de viaţă în doi, poate va căsătoriţi. Posibilă confirmare de la bancă şi o să puteţi lua creditul pe care l-aţi cerut, sau veţi fi scutiţi de o rată, o dobânda, vi se fac nişte înlesniri.

BALANŢĂ
Se poate să fie şi în interes de serviciu plecarea pentru câteva zile şi să profitaţi de ocazie să mai vizitaţi câte ceva prin locurile respective. Se poate să nimeriţi o ofertă specială de vacanţă şi să plecaţi cu ai voştri la odihnă, la distracţie, să vă mai oferiţi un respiro, că să va remontaţi.

SCORPION
Poate n-ar strică să faceţi nişte investigaţii medicale, să va asiguraţi că sunteţi sănătoşi – tun, iar dacă nu, să interveniţi, la timp, cu ce trebuie. Poate va trebui să faceţi dovada unor calităţi în plus, la serviciu şi să lucraţi mai la vedere, că să primiţi un calificativ, să doborâţi concurenţă.

SĂGETĂTOR
E o chestiune din trecut care se cere rezolvată şi o să-i daţi de capăt – c-o să va spună intuiţia cum să procedati. Voi sunteţi tot cu chef de ducă în vacanţă, să-i mai plimbaţi şi pe copii până încep şcoală şi să mai respiraţi şi voi un ozon, o briza, să mai faceţi o baie în mare.

CAPRICORN
O să legalizaţi o situaţie şi o să daţi drumul proiectelor noi că să puteţi spera la un salt în carieră. Se observă nişte cheltuieli legate de casă, poate v-au rugat ai voştri să aduceţi unele îmbunătăţiri în locuinţa, să reamenajaţi grădina, să construiţi un garaj, un foişor.

VĂRSĂTOR
Aţi putea semna un contract de colaborare şi să va asiguraţi nişte câştiguri suplimentare să mai plecaţi în week-end-uri pe undeva. Se poate să primiţi nişte bani fie din vânzarea unei case, fie a unui teren, ori a unei maşini, în speranţa c-o să le înlocuiţi cu altele noi.

PEŞTI
S-ar putea s-aveţi mai multe drumuri de făcut că să semnaţi nişte acte, să perfectaţi o situaţie, dar e absolut necesar. Poate vă consultaţi cu şeful în privinţa unui nou proiect în care-aţi vrea să va implicaţi, să va dea un sfat şi să aflaţi şi dacă veţi câştigă bani în plus.

BERBEC
Aţi putea recurge la un credit bancar dacă nu v-ajung banii pentru o cumpărătură serioasă, pentru taxele şcolare. E posibil să cultivaţi un hobby care să v-ajute să depăşiţi un moment mai tensionat şi să întâlniţi şi pe cineva care să va facă să uitaţi cu totul de necazuri.

TAUR
Relaţia cu partenerul de cuplu promite să fie şi mai bună, cu condiţia să-l acceptaţi aşa cum e, să nu-i cereţi să se schimbe. Se poate să găsiţi ceva avantajos – ca preţ pentru confortul locuinţei şi să luaţi acele lucruri chiar şi în rate dacă există şi această ofertă.

GEMENI
Se poate să primiţi o recompensă bănească, fie de la serviciu, fie din particular, c-aţi lucrat în colaborare. Puteţi legaliza un act de proprietate, sau va trebui să reactualizaţi buletin, paşaport, cardul bancar, legitimaţii, să nu vi se restricţioneze accesul pe nicăieri.

RAC
Se poate să va pregătiţi de un eveniment festiv care să va pună la cheltuiala, dar e ceva de suflet – o cununie, un botez. Vi se propune ceva nou de lucru şi de-aici sau din altceva o să câştigaţi un supliment care să va completeze veniturile, să aveţi un alt confort financiar.

Sursa : protv.ro

loading...
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

traduceri autorizate Iasi
body-uri bumbac copii
inchiriere cabina foto
realizare site web
all night escort amsterdam - transport auto germania romania
cazare eforie nord

body-uri bumbac bebelusi
usi de garaj Calarasi
inchirieri apartamente Iasi
cabinet kinetoterapie Bucuresti