Noi detalii despre tânărul din Piteşti care şi-a lăsat prietenul să moară pe stradă. Este cercetat în stare de libertate!

Noi detalii șocante în cazul tânărului aruncat în stradă la Pitești. Prietenul lui l-a lăsat să moară, după ce au petrecut seara cu trei fete minore.

Poliţiştii din Piteşti l-au audiat, în noaptea de duminică spre luni, pe Samuel Ionuţ Vâlceanu, care duminică după amiază a abandonat pe stradă un bărbat cunoscut drept consumator de droguri, care la scurt timp a fost declarat decedat, este cercetat în stare de libertate pentru infracţiunea de lăsare fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate.

El riscă o pedeapsă de cel mult un an de detenţie, conform legii.

Poliţiştii din Piteşti l-au audiat, în noaptea de duminică spre luni, pe Samuel Ionuţ Vâlceanu, tânărul care duminică după amiază a abandonat pe stradă un bărbatul inconştient care la scurt timp a murit.

Duminică, în jurul orei 16.00, pe o stradă din cartierul Teilor din muncipiul Piteşti, un bărbat a fost coborât dintr-un autotrurism şi abandonat pe stradă, unde a fost găsit mort în momentul în care au ajuns echipajele de intervenţie alertate de martorii careau sunat la 112.

Martorii le-au declarat poliţiştilor că au văzut cum un autoturism a oprit, iar două persoane au dat jos din maşină un bărbat inconştient, pe care l-au lăsat pe stradă.

La audieri, tânărul de 20 de ani le-a spus poliţiştilor că a petrecut seara împreună cu victima şi cu trei tinere minore, că bărbatul pe care l-a abandonat se drogase şi că, neştiind cum să-l ajute, s-a speriat şi l-a lăsat în faţa blocului în care acesta locuia.

loading...
loading...
traduceri autorizate Iasi
body-uri bumbac copii
inchiriere cabina foto
realizare site web
all night escort amsterdam - transport auto germania romania
cazare eforie nord

body-uri bumbac bebelusi
usi de garaj Calarasi
inchirieri apartamente Iasi
cabinet kinetoterapie Bucuresti