Prognoza meteo: Meteorologii au facut anuntul, vremea se schimba radical!

Nu scapam de ploi nici in aceasta saptamana!

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, tara noastra va fi traversata de un front de aer care va aduce averse insemnate cantitativ, intensificari ale vantului si chiar grindina, relateaza kanald.

Primele zone lovite vor fi cele din nord si centru, urmand ca pe parcursul saptamanii si partea de sud si de sud-est a tarii sa fie lovita de ploi.

Spre finalul saptamanii vremea se va indrepta si treptat se va instala canicula, temperaturile urmand sa depaseasca 30 de grade Celsius.

„Pentru inceputul de saptamana mai avem un sistem frontal care va traversa teritoriul tarii noastre dinspre partea de nord a tarii, luni nordul, centrul, zonele de deal si munte vor mai fi cu ploi sub forma de aversa insotite de descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si chiar caderi de grindina.

„Marti, astfel de fenomene le vom regasi in partea de sud si de sud-est, in continuare vorbim de instabilitate, aceste fenomene vor aparea in mod deosebit dupa-amiaza si seara cu caracter local insa temperaturile raman destul de ridicate chiar daca in aceste zone, in nord, in centru, se va resimti o scadere usoara, in restul teritoriului peste 30 de grade, 33 – 34 in vest, in sud in est”, a declarat Alina Serban, meteorolog de serviciu in cadrul Administratiei Nationale de Meteorologie.

„De miercuri, aria ploilor se va restrange, se vor mentine in zonele de deal si munte mai ales seara si dupa-amiaza si temperaturile cam la acelasi nivel, vreme calduroasa in toata tara cu temperaturi de peste 30 de grade”, a mai anuntat meteorologul.

viewscnt

loading...
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

traduceri autorizate Iasi
body-uri bumbac copii
inchiriere cabina foto
realizare site web
all night escort amsterdam - transport auto germania romania
cazare eforie nord

body-uri bumbac bebelusi
usi de garaj Calarasi
inchirieri apartamente Iasi
cabinet kinetoterapie Bucuresti